Cuba Reizen

Cuba Reizen

Cuba is een zeer divers land en zo zijn ook de mogelijkheden tot reizen. De keuze mogelijkheden bestaan uit een voledig georganiseerde rondreis tot aan zelfstandig backpacken. Gaat u echter alleen voor zon, zee en strand dan zijn er talloze bestemmingen voor een strand vakantie. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk. De informatie op deze site moet u helpen bij het kiezen tussen een rondreis, strand vakantie, back packen of fly drive.

Een georganiseerde rondreis door Cuba

Veel grote Nederlandse reisorganisaties bieden verschillende soorten reizen aan door Cuba. Van een 8-daagse rondreis waarbij u voornamelijkde de omgeving van Havana verkent tot aan een 28-daagse reis die u heel Cuba laat zien. Het zeer diverse aanbod van bestemmingen en activiteiten dat Cuba te bieden heeft maakt het des te belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u uw beslissing neemt. Naast de gangbare groepsreizen is het ook mogelijk om een fiets of wandel vakantie te boeken. Wilt u georganiseerd naar Cuba reizen, lees dan alles over georganiseerde rondreizen in Cuba.

Strandvakantie aan de Caribische Zee

Cuba heeft prachtige stranden met schitterende hotels. Dit in combinatie met rechtstreekse vluchten vanuit Nederland maakt Cuba een populaire vakantie bestemming voor mensen die willen genieten van caribische zee. De duizenden kilometers strand maken de keuze voor u niet makkelijker. Lees meer over Cuba strandvakanties

Fly Drive

Wilt u meer vrijheid dan bij een georganiseerde rondreis maar wilt u niet afhankelijk zijn van bussen en taxis? Dan is een fly drive de perfecte optie om Cuba te ontdekken. Bij veel Nederlandse reisorganisaties zijn dit soort reizen te boeken. U kunt dan vaak ook nog eens een groot gedeelte van u eigen reis samenstellen. Lees meer over Fly Drive in Cuba mogelijkheden.

Backpacken: zelfstandig in Cuba reizen

Voor mensen die van iets meer avontuur houden en met een kleiner budget gaan reizen is backpacken in Cuba de uitkomst. Het grote aanbod van Casa particulars en goede busverbindingen maken het de perfecte bestemming voor de zelfstandige reiziger. Wanneer u het niet erg vind om tijdens u vakantie veel te moeten regelen en graag zoveel mogelijk van het echte Cubaanse leven mee krijgt, dan is backpacken in Cuba de beste optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *