21 daagse rondreis cuba

21 daagse rondreis cuba

Cuba heeft veel te bieden. Van bijzondere stranden tot de leukste plaatsjes en spectaculaire natuur, over het hele eiland verspreid liggen de meest spectaculaire bestemmingen. En daarnaast heeft ieder dorpje zijn geheel unieke uitstraling. Wie echt alles uit zijn of haar bezoek aan dit land wil halen kan het best een rondreis door het land boeken waarbij verschillende plaatsen worden aangedaan. U ontdekt bijzondere plekjes en ervaart het rondreizen door een uniek land met eigen cultuur.

3 weken

Wie minder lang op Cuba is, kan er beter kiezen alleen de westelijke helft te bezoeken, maar met 21 dagen heb je genoeg tijd om het hele eiland te zien. Vliegen vanuit Nederland gaat op de luchthaven van Havana. Vanuit daar kan een rondje over het eiland gereisd worden.

Rondreizen

Het leukst is lekker rond te reizen over het eiland. Er zijn zoveel verschillende dorpjes die je eigenlijk gezien móet hebben met ieder hun eigen karakter en bezienswaardigheden. Een rondreis kun je zelf plannen of verzorgd door een reisorganisatie doen als je iets meer zekerheid wilt hebben onderweg. Verzorgde reizen via een touroperator hoeven helemaal niet te betekenen dat je met een groep rondreist. Je kunt ook kiezen voor een individuele rondreis waarbij de reisorganisatie de vlucht, overnachtingen, vervoer etc. voor je vooraf regelt, maar waarbij je vervolgens lekker zelf reist.

Verzorgde individuele rondreis

Cuba is prima alleen te bereizen. Dit kan via OV, maar je zult al snel merken dat dit soms een behoorlijke uitdaging kan zijn. Bussen zijn bijna niet vooraf te plannen, je moet er dus op tijd bij zijn. En dan nog heb je geen garantie dat je mee kunt. Met de meeste individuele rondreizen wordt daarom een huurauto voor je geregeld. Verwacht geen Amerikaanse oldtimer, meestal zijn het normale auto’s. Voor wie liever niet zelf rijdt verzorgt de touroperator de mogelijkheid een chauffeur bij te boeken.


Individuele 21 daagse rondreis – onze tip voor compleetste reis:

rondreis cuba compleet
Ga zelf op stap! Deze rondreis brengt je langs alle mooie en bijzondere plekjes van het hele eiland! Steden die op de planning staan: Varadero, Havana, Viñales Vallei, Las Terrazas, Playa Larga, Cienfuegos, Topes de Collantes, Trinidad, Camagüey, Santiago de Cuba, Bayamo, Sancti Spiritus en Santa Clara. Alles voor je verzorgd, maar wel lekker zelf op reis.

21 daagse rondreis cuba
Bij de reis inbegrepen zijn:

 • Huurauto
 • Naar keuze met privéchauffeur
 • Overnachtingen in hotels en bij Cubanen thuis
 • Bezoek koloniale steden
 • Ontdek ongerepte natuur van Cuba
 • O.a. Havana, Trinidad, Camagüey

Bekijk deze reis


Verzorgde groepsrondreis Cuba

Liever met wat meer gezelschap op reis? Naast individuele reizen kun je ook kiezen voor een volledig verzorgde groepsrondreis! Deelnemen kan alleen of als koppel of kleine groep. Je reist met een gezelschap samen dit bijzondere eiland rond en maakt misschien wel vrienden voor het leven!


Individuele 21 daagse rondreis – onze tip voor compleetste reis:

rondreis cuba
Gezellig samen op stap! Deze groepsrondreis brengt je langs alle mooie en bijzondere plekjes van het hele eiland! Steden die op de planning staan: Havana
Viñales Vallei, Las Terrazas, Playa Larga, Cienfuegos, Trinidad, Sancti Spiritus, Bayamo, Santiago de Cuba, Playa Guardalavaca, Camagüey, Santa Clara, Remedios en Varadero. Alles voor je verzorgd, je hoeft alleen nog maar je koffer te pakken!

groepsrondreis Cuba 3 weken
Bij de reis inbegrepen zijn:

 • Groepsreis
 • NL-sprekende reisleiding
 • De meest complete route door Cuba
 • Inclusief vele maaltijden
 • O.a. Havana, Trinidad, Camagüey
 • Dagexcursie naar Cayo Saetía

Bekijk deze reis