Groepsreizen naar Cuba

Groepsreizen naar Cuba

Ga je liever met een groter gezelschap op vakantie? Cuba is de ideale reisbestemming voor een groepsreis. Lekker uit eten, vervolgens een gezellige (stap)avondje, dansje wagen op de swingende Cubaanse muziek, wat is er nu leuker dan deze momenten te delen met anderen? De meeste reisorganisaties die vakanties naar Cuba organiseren bieden wel een of meerdere groepsreizen aan.

Groepsrondreis

Cuba is een eiland dat zich goed leent voor een rondreis. Het is relatief klein en daardoor in een paar weken prima voor het grootste deel of zelf geheel te bereizen. Veel van de georganiseerde rondreizen zijn met een groter gezelschap. Met een kleine groep bestaande uit verschillende koppels en individuele reisgenoten bezoek je de mooiste en bijzonderste plekjes en dorpen. Vervoer en overnachtingen zijn veelal verzorgd, afhankelijk van de specifieke reis heb je verder veel vrijheid of is de reis juist tot in de puntjes verzorgd.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat een groepsrondreis een unieke ervaring is. Je deelt je belevenissen niet alleen met je eventuele reispartner, maar ook met een grotere groep gelijkgestemden. Niet zelden heb je thuis bij terugkomst een boel nieuwe vrienden met wie je de mooiste momenten van je reis kunt herbeleven!

Georganiseerde groepsrondreis

Vrijwel alle reisorganisaties die reizen organiseren naar Cuba, bieden de mogelijkheid met een groter gezelschap op vakantie te gaan. Klik op onderstaande reisorganisaties om de mogelijkheden te ontdekken.

Rondreis Cuba via TUI